19 Ocak 2012 Perşembe

Rüyada Açılışta Bulumunmak

Rüyada bir açılışta bulunmak veya bir açılışa davet edilmek sevinçli habere işarettir. Bir yerin açılışını yapmak, insanların hayrına olan bir işin, güzel günlerin kısa sürede geleceğine işarettir.

Rüyada Açgözlülük Etmek

Rüyada açgözlülük yaptığını görmek, içinizdeki üzüntüden bir süre daha kurtulamayacağınıza işarettir.

Abdest Almak

Genellikle ferahlamaya işaret eder. İleri gelen kimselerin yanında ihtiyaçların karşılanmasına yorulur. Temiz bir su ile abdest alınıyorsa amacına kavuşur. Eğer abdest tamamlamazsa amacına kavuşamaz. Soğuk bir mahzende abdest alan çalınan eşyasını bulur. rüya tabirleri Abdest alıp namaz kıldığını gören kişi üzüntü ve kederden kurtulur. Tüccar olan kimsenin rüyada abdestin namaz kıldığını görmesi, sermayesi olmadan mal kazanacağına işaret eder. Rüyada abdestin bozulması ise, bir dönem geçici sıkıntılar yaşayacağını belirtir.

Rüyada Para Görmek

Rüyada Para GörmekRüyada para görmek; kisa bir süre icinde elinize bir miktar para gececegine, altin para görmek; hastaliga,sikintiya, gümüs para görmek; sevince,mutluluga yeni dostluklara, birinden para almak; can sikici bir haber almaya, para vermek; birinin canini sikacak bir sözü ona söyleyecaginize, yerde para bulmak; cok önemli olmayan bir hastalik gecirilecegine, para calmak; istemeden bir kimse hakkindaki bazi sirlari ögreneceginize, paranizi caldirmak; herkezden saklamaya özen gösterdiginiz bir isin aciga cikacagina, para basmak; gizli sakli bir tesebbüste bulunulacagina, kendinizi para yirtarken görmek ise; önceden baslamis oldugunuz fakat artik pismanlik duydugunuz bir isten vazgecmeye isarettir. rüyada para bir kac sekilde yorumlanir. gümüs para hayirli haber, sevinc verici sözdür. bakir para hayirli, ugurlu is ve hizmetkardir. altin para kiskanclik, dedikodu ve sikici sözdür rüyada görülen para, riya ve mücadele ile beraber söylenen bir sözdür. bir kimse rüyada gümüs para yuttugunu ve Abdest bozarken para cikardigini görse, o kimse zindik ve Allah (c.c.)ˊi inkar eden birisidir. para, alcak söze ve serre isarettir. rüyada altin yuttugunu, abdest ederken para cikardigini gören müslüman dininden döner. paraya rastladigini gören kimse icin, mesakkat ve usancliktir. paralar, üzüntü, keder, darlik ve kendisine keder gelecek söze isarettir. bazen para, bayagi rizka veya sikintidan sonra rahatliga veya isi az mükafati cok amele isarettir.rüyada kağıt para görmek, rüyada para almak, rüyada bozuk para görmek, rüyada demir para görmek, rüyada para saymak, Rüyada para .

Rüyada Gök gökyüzü Görmek

Rüyada Gök gökyüzü GörmekGökten ateş düşmesi yahut yağması kıtlık ve musibete, Bal, yağ vs. yağması yağmur ve berekete, Göğe çıkmak hasta için vefata, tekrar yere inerse hastalıktan kurtulmaya, Göğe bilgi edinmek için çıkmak casusluğa, merdiven yahut başka bir şeyle bir maksat oolmaksızın çıkmak iş ve makamda yükselmeye, Allahu teala ya yaklaştırıcı ameller işlemeye, Göğün yere düşmesi kıtlığa, Gök mala, mevkiye, ilme irfana ve yemin etmeye, Gökyüzü, bütün katları ve onlarda görülen halleriyle, gözle görülen yahut görünmeyen varlıkların yönetim kademesinde bulunanlarına, her türlü ilahi sır ve yaptırımlara delalet eder.

Rüyada Dişlerin Çekilmesi Düşmesi Görmek

Rüyada Dişlerin Çekilmesi Düşmesi GörmekRüyada Dişlerin dökülmesi, çekilmesi veya düşmesi hayatın yeni tatlarını almak anlamında ifade edilmektedir. Kendi dişlerinizin döküldüğünü veya kendi dişlerinizi çektirdiğnizi görmek, sıkıntıları ortadan kaldırdığınızı, sıkıntıların git gide daha yumuşamaktadır.